Kérjük, mielőtt hív, fussa át azokat a kérdéseket-válaszokat, amelyeket az eddigi tapasztalatok alapján gyűjtöttünk össze és folyamatosan aktualizálunk:

Mi az első lépés az elhelyezést illetően?

Kérjük olvassa el az ITT leírtakat, ezt követően egyeztessünk időpontot az első látogatásra

Milyen az apartmanok alapfelszereltsége?

Az épületben apartmanjai részben bútorozottak, a konyhában található egy pult és felette egy fali szekrény, illetve a fürdőszobában van egy mosdó alatti és egy mosdó melletti szekrény, tükör. Minden helységben van mennyezeti világítás. A konyhapultban van mosogató, beépített hűtőgép (90l), mosógép és elektromos sütő, kettős főzőlappal. Felette elektromos elszívó található. A fürdőszoba felszereltsége: mosdó, WC és zuhanytálca, illetve egy automata elszívó ventillátor.
A fűtés központi rendszerű, a radiátorok termoszeleppel szabályozhatók. Minden apartmanhoz tartozik erkély.

Hozhatom-e a bútoraimat?

Amennyiben egyszemélyes elhelyezést választott, abban az esetben igen, Az apartmanokban csak konyha- és fürdőszobabútorok vannak, Önök döntik el, hogy mely bútorok férnek el a kiválaszott apartmanban. Bejáráskor látni fogják, hogy mit érdemes behozni. Képeket, polcokat, mennyezeti lámpákat fel tudunk szerelni, amennyiben nem jár jelentős átalakítással. Elektromos berendezéseket (fali, mennyezeti lámpa, klíma stb.) csak a lakó által megbízott, képzett szakember szerelhet, munkatársunk ellenőrzésével, vagy kérésére azt mi felszereljük (a klíma beszerelési költsége a lakót vagy hozzátartozót terheli). Ezeket költözés előtt kell, hogy egyeztessük. Többszemélyes apartmanok esetében is van lehetőség néhány kép, esetleg kisebb polc elhelyezésérem ha az elrendezés engedi. TV készülékek esetén a készülékek és fali konzolok beszerzése a lakó vagy hozzátartozók feladata, annak felszerelését mi végezzük. Mielőtt vásárolna, egyeztessen velünk. Lehetőleg a kisebb, könnyebb készülékeket válasszák a hozzá illő konzollal.

Hogyan használhatom a TV-t, internetet, telefont?

Az épületben T-Home rendszer működik, ami azt jelenti, csak THome előfizetés köthető vagy hozható át. Az áthozatallal kapcsolatban itt érdeklődhet.  Amennyiben más szolgáltatónál van előfizetése, abban az esetben sajnos nem tud csatlakozni a hálózathoz. Más szolgáltatók előfizetéseit sem tudja áthozni, mert nincs kiépített hálózat azokhoz. Ez esetben a régi előfizetését mondja le és kössön újat. Itt tájékozódhat az aktuális csomagokról. Ezen szerződések megkötése, módosítása a lakók vagy hozzátartozók feladata. Amikor a szerződés él, a T-Home munkatársai kijönnek és beüzemelik a routert, set-top boxot. Mi segítünk a TV készülék és az egyéb berendezések elhelyezésében. Kérjük, hogy a TV méretét illetően egyeztessünk, mielőtt behoznák a korábban is használt készüléket vagy vásárlás előtt állnak. Ha többen laknak egy szobában, akkor mindenképpen javasoljuk fejhallgató beszerzését. Itt megjegyzendő, hogy ha a TV nem az ágy mellett lesz, abban az esetben a vezeték nélküli fejhallgató beszerzése javasolt. Javaslatot tudunk adni, amikor már látjuk az apartmant és az igényt.

Használhatom-e a meglévő telefonkészülékem?

Amennyiben meglévő T-Home TV-telefon-internet előfizetése van, abban az esetben érdeklődjön itt. Az épületben van belső telefonhálózat, amivel csak a belső kommunikáció működik: recepció, nővér, kozmetika, fodrászat stb. Azokról a készülékekről bel- vagy külföldi hívás nem indítható.

Mélygarázs használata

Az épület mélygarázzsal rendelkezik, ahol korlátozott számban bérelhetők parkolóhelyek. Ezek díjai az idősellátás havidíjaiban nem szerepelnek, külön kerülnek kiszámlázásra.

Nyomtatás E-mail