Tisztelt Látogató!

Az Ezüstfény Idősek Otthona a Bikszádi utca 53-55-ös  szám alatti modern, ötszintes épületében működik Budapesten, a XI. kerületben.  Akadálymentes, kényelmesen, otthonosan berendezett, terasszal rendelkező apartmanokban biztosítjuk a hozzánk beköltöző lakók elhelyezését.

Komfortos apartmanjaink mellett számos olyan helység található, amelyek az itt élő idős emberek jó közérzetét, kényelmét biztosítják.
- Tágas éttermünkben étkeznek intézményünk lakói. A napi háromszori étkezést vásárolt szolgáltatás útján biztosítjuk azonban igyekszünk változatos étrendet kialakítani az itt élők számára.  Orvosi javaslat alapján diabeteszes valamint epe,- és májkímélő diéta is igénybevehető.
- Kényelmes, otthonosan berendezett társalgónkban jól felszerelt könyvtár valamint olvasó-, és internet sarok fogadja az olvasni vágyókat, illetve helyt ez a helység lehetőséget ad kisebb rendezvényeink lebonyolítására is.
- Klubszobánk a közös foglalkozások helyszíne, továbbá lakóink itt nézhetik kedvenc filmjeiket és TV műsoraikat.
-Orvosi rendelőnkben heti rendszerességgel rendel háziorvosunk Dr. Balogh Mária. Pszichiáter szakorvosunk,  Dr. Molnár Gábor pedig havonta biztosít konzultációs lehetőséget. Lakóink egészségi állapotát rendszeresen végzett szűrésekkel figyeljük.
- A beköltözés napjától egészségügyi szakdolgozóink veszik át lakóink gyógyszerelését, háziorvosunk irányításával. Ennek vállalása, a beköltözés feltétele.

Apartmanjaink kialakítása mind funkciójában, mind minőségében megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.
Feladataink közé tartozik lakóink mindennapi szükségletek kielégítése, amibe beletartozik az apartmanok és a közös helységek fűtése, világítása, meleg,- és hideg vízzel történő ellátása, valamint azok takarítása, karbantartása, a mosás.
Az egészségügyi ellátás mellett, kiemelten fontos terület lakóink lelki- és mentális gondozása. Az imaszoba mindenki számára nyitva áll. Havonta egyszer lelki délután keretében találkozhatnak lelkésszel.
A lakók szabadidejének kellemes és kreatív eltöltéséhez, szellemi aktivitásuk megőrzéséhez elősegítéséhez a mentálhigiénés munkatárs nyújt segítséget. Mindennapos programok a mozgást, és sportolási lehetőséget biztosító foglalkozások, valamint az egyéni és csoportos beszélgetések, kvíz-jellegű játékok. Új lakóinknak különösképp ajánljuk a részvételt, mert könnyebbé teszi a lakótársak közé való beilleszkedést.
A programokban való részvétel önkéntes, ezeken a lakók egyéniségüknek, egészségi állapotuknak és igényeiknek megfelelően vesznek részt. A lakók a gondozóházban működő kulturális szolgáltatásokat térítésmentesen vehetik igénybe.

Célunk, hogy a nálunk élők számára biztosítsuk a nekik legmegfelelőbb környezetet és körülményeket, a boldog, nyugodt nyugdíjas évekhez.

Tovább a beköltözés feltételei felé            Tovább a galéria felé

Nyomtatás E-mail

logo final 400px kicsi